Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara vid skapelsen


Att vara vid skapelsen

Kostar


Kostar din tro

Att Jorden

Vårt hem



Klarar all misstro



Du avgör i din tro

Om skönheten skall segra


Eller om vår Jord skall bli

Ytterligare ett livlöst klot


I den kalla rymden




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-11 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt