Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvindens susning

 

 

        ~~~~~~~~

Vid vårvindens susning

då bäckarna porla

då solstrålar värmer

allt..sjuder av liv.

 

Då väckes de slumrande toner

till liv uti vide 

och hängbjörkens kronor

allt till en sprudlande vårmelodi

 

på nytt får vi andas liv

över hav och strand...

        ~~~~~~~~

 

 

 

 

 

 

2017-04-10




Fri vers av rondell
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-12 01:41



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Härlig vårdikt.
2017-04-12

  mare VIP
Fin dikt!
2017-04-12

  Öknens Ros VIP
Ljuvt och vackert om våren!
2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell