Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustet hjärta

Så sant är mitt hjärta när det tackar nej
Så tydlig är min själ när den avvisar dig

Ditt inre har visat vem du egentligen är
du hör inte hemma i min atmosfär

Betänk vad du gjort för att jag
påkallar distans, jag önskar innerligt
att du aldrig fanns

Tog plats i mitt liv och befann dig där
jag nästan lät dig mitt hjärta riva isär

Så adjö och farväl kom inte tillbaka
Jag dig nu i mitt liv dig förnuftigt försaka




Fri vers av Susanna Helena
Läst 142 gånger
Publicerad 2017-04-13 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susanna Helena
Susanna Helena