Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eufori

Ibland är det som en svävande eufori
 som drar mig upp
  upp upp
Över allt annat som exciterar
 som lyfter mig bort
  bort bort

Ifrån allt vad livet innebär
 som ger mig en innebörd
  till allt
Öppnar mina sinnen till världen
 som ger mig möjligheter
  till allt

Men sen faller jag
 efter sekunder, minuter
  faller faller
Allting raseras framför mig
 efter all eufori och existens
  faller faller

Medans jorden fortsätter rotera
 efter allt vad livet innebär
  för mig
Alla röster surrar runt mig
 efter all lycka och verklighet
  för mig




Fri vers (Fri form) av amandaz
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-14 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandaz
amandaz