Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNK OM...

eget foto

 

 


Tänk om 
vinden stod stilla

Tänk om blommorna saknade doft,

färglös tulpan och lilja

gräset var visset och grått.

 

 

Tänk om fåglarna slutat att sjunga

Tänk om humlor och bin sov i ro,

mitt under ljuvaste sommar

saknades livet måntro ?

 

 

 


2017-04-13




Fri vers av rondell
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-14 16:20



Bookmark and Share


    Ting69
Vackert, fin poesi i tanken njutaliv
2017-04-18

    Peter Söderqvist
Fin uppmaning som fokuserar på det viktiga i livet.
2017-04-15

  Quasimodo
Helt klart för det!
2017-04-14

    ej medlem längre
ja, tänk om?
2017-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Stor saknad, ja!
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell