Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTERMEZZO I MOLL - haiku

Oönskat snöfall

bjöd långfredag på stillhet

våren kom av sig




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-04-14 18:02



Bookmark and Share


  ULJO
Typiskt svenskt aprilväder
2017-04-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, kylan och snöandet är lite envist i år, men våren kommer säkert...fin haiku...
2017-04-17

  Lars Hedlin
JA sista April väder
2017-04-16

  Anya VIP
Jaa nog kom våren av sig alltid. Innehållsrikt på få rader. Här kom det lite snö men den har smält nu. Skönt.
2017-04-15

    ej medlem längre
Våren laddar bara om för slutspurt och vinst över Bore. ;-)
2017-04-15

    ej medlem längre
Det ska vara såhär i april! Det hör liksom till. :)
2017-04-15

  Marianne Räf
En fin haiku ! Fast, snart kommer våren, den härligaste årstiden !
2017-04-14

  M.Eta
Mittiprick-haiku! April, opålitligt väder.
2017-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Det finns inte mycket som är så ombytligt som aprilvädret!
2017-04-14

    ej medlem längre
klarare kan det inte sägas... den snubblade på mållinjen:)
2017-04-14

    ej medlem längre
April och är riktigt lurmånad!

2017-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Minns du bandet Intyermezzo med Orup på sång?
"Kom, kom ta mig härifrån om ni kan..."

Snöfall är i min värld alltid oönskade. Lika oönskade som syndafall.
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP