Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

O ljus, belys dig inom mig
Väck den fagra ljuvligheten till liv
Förkovra dig långt inom mig
Ge mig nya perspektiv

O ljus, för mig genom dagen
Förgrena allt gott i mitt hjärta
Stanna där i evighet
Gläns igenom min smärta

O ljus, för mig till härlighet
Lust att andas, en vilja till liv
Släpp aldrig in mörkret i min själ
Skin starkt och föralltid med mig bliv




Fri vers av Susanna Helena
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-15 19:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Johannes 8:12
2017-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Susanna Helena
Susanna Helena