Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelsk kärlek

Det finns just inget jag,
det finns just inget du
Allt som existerar är vi
Inget kan slita oss itu

I gemenskap vi färdas
Vi går förälskade genom livet
Du är jag, jag är du, i himlen
vår kärlek i guld står skrivet

Förenade i universum
Jag tänker allt du gör
Du säger vad jag tänker
En magisk gyllene aura
kring oss praktfullt blänker

Obrytbara i kärlekens namn
Vi två svetsade med varandra
Du ser månen, jag ser havet
Tillsammans på en spegelgata
våra själar ihop svetsade vandra




Fri vers av Susanna Helena
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-17 12:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=ZUvO-yZ-a5s

2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Susanna Helena
Susanna Helena