Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huggkubben



nacken på huggkubben

eller menade jag huvudkudden

allt är en villervalla

av ord, hat, explosioner

 

rosa stjärnströssel

svärtar ned min rena själ

med hela alfabet

när jag ber om tystnad

 

komplimanger singlar

ner som nålstick från skyn

och förleder mig i min jakt

på att finna ett självförtroende

 

jag ger upp till sist

lägger huvudet på huggkubben

ler när yxan svingas mot mig

nu får jag äntligen lugn och ro

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-17 22:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svårt att hitta fotfäste i en värld som styrs av Jantelagen.
2017-04-18

  Maria Marängsviss VIP
Huggkubben / huvudkudden. Aj! Starkt. Igen. Bra.

2017-04-18

    Sefarge VIP
I dag är det tyvärr
Ej många som kan
Bruka en yxa
Eller ens slå med lie
Men det finns ju andra sätt
Att ta livet av folk!


2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP