Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den passionerade poeten

 

 

 

min längtans källa

du är min dröm

hur du rör mig

berör mig

 

min känsla

som tusen fjärilar

darrar min kropp

i förväntan

 

det brinner i min kropp

du har tänt kärlekens

sköna heta låga

må den aldrig slockna

 

så vidunderligt sällsamt

du för mig till drömmarnas land

en resa bortom tid och rum

en resa på extasens vågor

 

du låter mig njuta fullt

av din lusta och längtan

fyller mig med livsglädje

gör mig till den lyckligaste

gör mig till en vacker människa

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 733 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-04-18 09:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta är en beskrivning av kärlek som lever och mår bra.
2020-03-22

  charlotte VIP

2019-11-18

    ej medlem längre
Kärlekens känsliga trådar vibrerar så kraftfullt då det rätta anslaget finns med, du beskriver det svårbeskrivna på ett så begripligt och igenkännande sätt.
2017-08-17

    ej medlem längre
jesus kan göra det du ber om.
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP