Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under längtans tårpil

 

Du rodde

med tunga åror

över avskedets

stilla månvatten 

 

och mötte mig

under min längtans tårpil

 

Jag tog emot dina

snyftningars lyrik

 

och begravde dem

 

djupt  

i mitt förälskade hjärta

 

Jag tror inte

att jag har plats

för fler gravar där nu...




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-04-18 20:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Gripande och berörande skaldat!
2017-09-02

    ej medlem längre
Så sorgligt men ändå så vackert..
2017-08-11

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker bild av längtans vårgula tårpil!

Nej... nu är det fullt i gravgården...
nu är det Vårens nytändande, hänryckning, som gäller...
bara denna envisa kyla vill ge med sig...!

Avsked är alltid svåra... även om de sker undersnyftningarnas poesi...
Mycket vacker o gripande dikt,
som seglar i vemodets vatten...
2017-04-24

  ResenärGenomLivet VIP
Man berörs av din vackra men sorgsna dikt...
2017-04-22

  Lars Hedlin
Oerhört starkt i närvaro med en sorgsen men ändock insiktsfull ton, kram
2017-04-21

    Dan Myrbeck
Sorgset vacker!
2017-04-20

  Ingrid Trolle
Starkt berörande
diktning med sorgen
så väl framtagen
2017-04-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Styrka, sorg och skönhet, i finstämd komposition, talar till hjärtat.
2017-04-19

    ej medlem längre
Att sorgen kan vara så vacker som i dina ord ger hopp.
2017-04-19

  Alysse VIP
Dina ord berör mitt hjärta djupt
2017-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Praktfullt träd och stark dikt.

Känner du till Ulf Lundells diktsamling "Tårpilen"?
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP