Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbete

Om vi arbetade lika hårt med våra

själar, vårt psyke och vårt sinne

som vi gör till vardags för att

bekosta vår livsföring skulle

dagarna bli rikare i alla avseenden




Fri vers av Susanna Helena
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-18 21:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det ligger mycket i det.
Men som jag ser det behöver man då ett annat utgångsläge än de flesta i nationen och världen i övrigt besitter.
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Susanna Helena
Susanna Helena