Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo att möta dagen








Himmelen är blå
solen skiner

de flesta buskarna är gröna
koltrasten sjunger

backsippan öppnar sig
i ljuset och värmen

så gör även jag
denna underbara morgon

dricker mitt kaffe och njuter
redo att möta dagen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-04-19 10:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön beskrivning av en vacker morgon...
2017-04-22

  Lars Hedlin
Skapa Dagen :) Crea Diem :)
2017-04-21

    Dan Myrbeck
Bra carpe diem-förberedelse!
2017-04-20

  Annaemi VIP
Ibland är det enkelt att leva, små vardagliga saker förgyller tillvaron, fin bild.
2017-04-20

  Respons VIP
Det enkla självklara livet visar sig...
2017-04-20

  Eva Helene VIP
Underbart, kan knappast bli en bättre start på dagen!
2017-04-20

  StinaJ VIP
Fint poetat om morgonens tjusning.
2017-04-20

    ADI Nehlin
Fint skaldat, ljuvlig tid är det nu.
2017-04-20

    Peter Söderqvist
En vacker dag att möta.
2017-04-19

    ej medlem längre
Härlig beskrivning av en morgon när den är som bäst!
2017-04-19

  Anya VIP
Fin bild...blir lite avis att buskarna börjar bli gröna och att backsippan öppnat sig. Det dröjer lite här.

Härligt att kunna njuta!
2017-04-19

  Maria Sundelin VIP
Låt den fylla dig med allt gott
Kramar
2017-04-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Att njuta av stunden, skriver du så fint om.
2017-04-19

  M.Eta
Så vill man börja alla mornar! Fint.
2017-04-19

  Rise Little One
Härlig stämning i hela dikten :)
2017-04-19

    ej medlem längre
Vilken härlig, livsbejakande dikt.
2017-04-19

  Niliboy
Ja, man skall vara redo att möta dagen, fint å inspirerande!
2017-04-19

  Margareta Wersäll
fin dikt - man blir mjuk och behaglig inombords!
2017-04-19

    jaybird
Igår skrämdes snön som en lågbudgetversion.
Idag den rika solen.

Du smeker med din penna. Tack.
2017-04-19

  ULJO
Backsippan som är så vacker. Fint att nämna den.
2017-04-19

    ej medlem längre
Denna dagen ett liv...och vilken härlig dag sen!
2017-04-19

  Marianne Räf
Man får vara glad, då man känner
sig redo att möta dagen !
2017-04-19

  Öknens Ros VIP
vad är väl en vacker dag om inte underbar? :)
2017-04-19

  Salvation Pepper
Du vet sannerligen vart du ska vända din uppmärksamhet för att njuta av livet! :)
2017-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP