Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur


Hur lång är vägen tillbaka
(tillbaka till vad)
hur ska jag få ordning på mitt jävla liv
är det någon som förstår mig
egentligen
eller är jag för evigt fast i min egen värld




Fri vers av Ananas
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-19 23:30



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Precis så.
2017-05-15

  Den lilla tänkande
så känns det alltför ofta...
kramar till dig :)
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas