Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I GRUMLIGT VATTEN - haiku

Måsar glidflyger

scannar av fiskevatten

ingen höjdare




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-04-28 17:26



Bookmark and Share


  Petter Wingren
krass ögonblicksbild
2017-04-30

  Fem hjärtan VIP
Härligt fyndig haiku!
2017-04-30

  Lars Hedlin
Viva la Aqua
2017-04-29

  Anya VIP
Gillar dina ordval här. Glidflyger, scannar och höjdare. Som pelare håller de upp hela din innehållsrika text...på få rader.
2017-04-29

  Blomma-Stjärna VIP
vattenrening - akut
fin haiku!
2017-04-29

  M.Eta
Föredrar klart vatten, gör nog även fiskmåsar. Bra haiku!
2017-04-28

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Suveränt.
Kram TBG.
2017-04-28

  KattenKin VIP
Härlig haiku, flyger på skön höjd!
2017-04-28

    jaybird
Att följa fiskstimmet in
på värdegrunda vatten
blir lätt grumsigt.

Klarsynt konstruktion
med vingar. Tack.
2017-04-28

  Onomatoprofet VIP
Jag gillar måsar, de tar mig tillbaka till mitt hemland.
2017-04-28

  Öknens Ros VIP
kul haiku! :)
2017-04-28

  Marianne Räf
Ska mer till för å få dem nöjdare...!
2017-04-28

  Marita Ohlquist VIP
Hungriga måsar som har svårt att hitta mat, längtar tillbaka när vattnet var klart och maten var lätt att se!
2017-04-28

    Sefarge VIP
Det gäller att
Finna löj-stimmet!
:)
2017-04-28

    ej medlem längre
Med ekolodet inställt på byte...
2017-04-28

  DavidM VIP
Vatten. Inget liv utan det.
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP