Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt äventyr

Vi möttes
inte av en slump
utan, vi blev släktingar
Vi skulle hålla ihop
och det gjorde vi
Gjorde
vilket betyder Inte
längre
utan, du sitter där och jag sitter här
Ungefär

Allt skratt och utmaningar
Vi ställts inför
det tog slut
Alla resor och musik
Vi har gjort
det tog slut

Jag orkade fan inte
orken tog slut
för Du fanns inte där,
Du var borta
stängde dörren och fönstret och
Allt man kan stänga
framför
Mig

Jag tänker fortfarande
1 1/2 år senare
så tänker
Jag fortfarande
Du lämnar aldrig
Du sitter fast i
Mig
Jag släpper aldrig taget, men
Jag borde

Hur gör man?
Hur Gör man?
Hur Gör Man?




Fri vers (Fri form) av anesthesia
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-20 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anesthesia
anesthesia