Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ögonblixt


ögonblickets skörhet

råkan kastade sig ned från taket
jag såg den som en svart skugga
som korsade min blick
mitt ögonblick

det försvinnande ögonblicket
som i samma stund det föds
dör och förvandlas till minne

livet må vara evigt
vi må vara eviga till vår
inre identitet

men ögonblicket
ögonblickets förnimmelser
dör i samma stund de blir till

mitt ögonblick
råkan som kastade sig ned från taket
nu ett minne blott

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-21 14:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Därför går det inte att fånga dagen.

Råkan är en cool fågel.
Den ser vi aldrig här i Gävle.
2017-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP