Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans


Jag längtar till
färgsprakande blomsterängar
där fjärilar talar i tungor
till rosendoftande blånande berg
med trollen i långdans
till kristallglittrande hav
där delfinerna sjunger mig glädjesånger

jag vet
att det finns
någonstans




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-04-21 19:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
härligt
långt bortanför någonstans
blommar klockljungen
sjunger sina sånger till livet.
2018-03-24

  Lars Hedlin
En bra och vacker text
2017-04-27

    Dan Myrbeck
En vackerfin längtan.
2017-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om att längta!
2017-04-22

  Karina"Kia"
Livets vackra önskningar blommar ut när solen värmer själen!

Så underbart skaldat som en vildsafari jag reser i drömmarnas vackra land!
2017-04-21

  Blomma-Stjärna VIP
vackra, skimrande längtansord
nu vet jag
de finns!
2017-04-21

    ej medlem längre
Om inte annat,inombords. Fint printat!
2017-04-21

    ej medlem längre
Vilken ljuvlig plats att längta till.
2017-04-21
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP