Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En levande punkt


En fluga på mitt blad
en levande punkt i ljuset
en punkt som följer
ett tills vidare
ett litet i jämförelse

________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 284 gånger
Publicerad 2017-04-22 11:34



Bookmark and Share


    Nisse med kavajen
Punkt slut vanligtvis. Men du ser längre. Intressant!
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén