Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


En skön morgon

jag vaknar tidigt som vanligt

drar upp persiennen

lägger mig

tittat ut genom fönstret

det är sol

blåser nästan ingenting

blundar

slumrar till

behöver inte skynda mig upp

klarar mig själv nu

behöver ingen hemtjänst

jag känner mig fri

ingen tid att passa

jag bestämmer mig för att njuta av dagen

ta det lugnt

en skön promenad i naturen

se hur långt våren kommit

bara få vara

utan några måsten

 

anits 23 april 2017 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 682 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-04-23 09:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
frihetskänslan spirar liksom de vackra påskliljorna du fotat i rabatten.

härligt du kan få vara ute och må bra!
2018-04-13

  Anya VIP
Skönt att klara sig själv....tänker jag när jag läser. Tycker så mycket om dina foton...både i din nyare text och här. Hos mig har vi bara tussilago än så länge.
2017-04-27

  Lars Hedlin
Härligt vännen:) kram
2017-04-27

    Dan Myrbeck
Låter fint! :)
2017-04-24

  Bibbi VIP
Ha det bra!
2017-04-24

  ResenärGenomLivet VIP
Åh, det låter så skönt att få bestämma själv hur man vill ha sin dag...fint skrivet...
2017-04-23

  Niliboy
Men va skönt att det blir bättre å att se allt naturen å hälsan med god min!
2017-04-23

  ULJO
Härligt för dig
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP