Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Overtyr

 

Snöns fallande noter

över morgonens partitur

 

på svarta åkrar

tranorna som bugande klavar

 

musiken växer

bakom skogklädda åsar




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-25 08:10



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så fint skrivet om vårens scenerier
2017-04-25

  Minkki VIP
se tranor dansa är för mig drömmen... vilken fin hälsning till våren! härliga bilder som bygger upp ett crescendo
2017-04-25

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
ja och kostymen sys i det tysta
ellerhur
2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP