Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

Du är som solen.
Du glimmar, glittrar och strålar så fint!
Du ger värme,
och du lyser upp min dag.
Även på natten finns du där,
men då förklädd i en mörkare dräkt.
Du är nu månen.
Du vaktar över mig på natten,
för att sedan på morgonen göra min dag värdefull.




Övriga genrer av EllenF
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-05-22 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllenF
EllenF