Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde jag inte?

Du tänker förmodligen inte längre på mig
Varför skulle du
Borde du?

Jag går vidare med en fasad
Med ett inre som ropar på hjälp
Ett inre som aldrig riktigt läkt

Jag tänker fortfarande på dig
Varför skulle jag inte
Borde jag inte?





Fri vers av Vissen
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-27 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen