Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en annan dag på närvarons kafé

 

det finns ett samspråkens kafé

där samtal får frodas

där solens strålar möts över ett bord,

vidöppnar våra sinnen

och öppnar för dialog

 

vi låter den bländvita snön

singla i flingor över vår tillfälliga flykt

från söckendagarnas bestyr

och vardagliga måsten

 

där tänds vi

till våra sinnens fulla medvetande

som en symbios

av närvaro och nyfallen kramsnö

av dikter och småprat

av tankar som lyser hos båda

 

långt innan de uttalats

 

© Birgitta Wäppling, 28 april 2017

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-28 06:50



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Väldigt stilfullt och skickligt formulerat. Vackert!
2017-04-28

  Maria Marängsviss VIP
Fint kafé.
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP