Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men jag brukade säga att jag klär i blått

i knappt ett år
gav du mig blåmärken
inte bara på låret
de fastnade liksom
brände hål
under huden
men jag brukade säga att jag klär i blått

och du är som knark
och gav mig
himlastormande rus
hallucinationer
trygghet
maktlöshet
abstinens & fler biverkningar än jag kan räkna




Fri vers av glitterflicka
Läst 258 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-04-27 22:35



Bookmark and Share


  Gin83
Oerhört starkt skildrat
Konstigt hur destruktiv och förlåtande kärleken kan vara

Gillar hur visualiserande denna är...känns verkligen o läsa.

Du är vacker och dina alster likaså

Mycket bra
2017-06-23

  Henning Hson
Tummen upp!
2017-06-13

  Den lilla tänkande
Shit vilken text. Bravo!
2017-05-02

    ej medlem längre
det måste ha varit en riktig he-man. bra diktat.du har känsla o fantasi.
2017-05-01

  Gin83
Jättestark och målande
Ligger mycket tyngd i titeln och speciellt där den finns i själva texten.
Gillade

2017-04-27

  artaug
Så stark o bra text!!
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka