Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Volk är Volk. Det äcklar mig.


Sängens dystra lakan

 

du låtsades komma

i min närvaro

på sängens

dystra lakan

 

 

du låtsades njuta

av min närvaro

på sängens

dystra lakan

 

nu ser du mig njuta

av Min närvaro

hängande fritt

medelst sängens dystra lakan

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-28 19:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dystra lakan kan symbolisera svek och ironi.
2017-04-29

    ej medlem längre
sorg, bitterhet och smärta läser jag i denna
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP