Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina sinnen

 

 

Min älskling,

dina sinnen

är mer begåvade

än mina

 

dina ögon

kan se

det jag inte kan se

 

men när du kände en känsla

lindas runt dina revben

 

tändes en fråga

i rymden

runt din pupill

 

och jag kunde se

en stjärna falla

 

följa en fåra

som log på din kind

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-29 23:14



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Skön dikt om
kärleken
2017-05-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt ljuvligt diktat till kärleken!
2017-04-30

  aol
Underbart skaldat,
2017-04-30

  Rise Little One
En klingande sång för kärleken...
2017-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP