Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetet


Är redan här

Men du

Fjantar runt

Som om

Ingenting hänt




Helvetet kommer du

Sakta hata


Blott genom kärlek

Kan du undslippa!




Djävulens ränker




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-01 01:50



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så sant!
Minns Martin
Luther Kings ord:
:)



2017-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt