Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt blod har jag efter min far och mor


Mitt röda hjärta


Mitt röda hjärta

Stänger ingen ute


Ett helt vanligt hjärta

Som vi har vi levande

I våra liv



Pumpande


Liv




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-01 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt