Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÖNA MAJ - tanka

Äntligen kom du,

sköna Maj med solskensblick

bladmönstrad klänning

sädesärlan vippar stjärt

flygmyror letar bostad




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-05-01 18:05



Bookmark and Share


  Rise Little One
Skönt för flygmyror för de behöver väl inga bostadsköer ;)
2017-05-03

  KattenKin VIP
Sköna maj, ja, det där längtar jag! Här är håller snöstormen från valborg på att tina iallafall...

Fin text, charmig och vårglad.
2017-05-03

  Lars Hedlin
HÄRLIGT!
2017-05-02

  Anya VIP
Jaa din text är som en förrätt till vad som komma skall. Det är redan intensivt med mycket som händer men värre lär det bli. Fint i bunden form.
2017-05-02

  M.Eta
Januari börjar året, februari kommer näst, mars april har knopp i håret, MAJ och JUNI BLOMMAR MEST....inte konstigt vi älskar tiden som kommer. Fin vers om denna fina månad!

2017-05-02

  DavidM VIP
Maj är en fin månad. Tack för denna dikt.
2017-05-02

  ULJO
Våren är här med dina ord
2017-05-01

    ej medlem längre
Ljuvliga ord som doftar ljus, löften och vår!
2017-05-01

  Marita Ohlquist VIP
Underbar Tanka, som skimrande pärlor på vårens gyllene tråd!
2017-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP