Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sova vaken


Dagar nätter

Dagar snurrar nätter snurrar

Sätt fart stopp

Snurra på
På mig
Byta riktning
Svaja snurra på
Ta fart snurra

Sväng
Blytyngd?
Reser
Ut
Åter
Mig




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-02 20:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gäller att resa sig upp och fokusera! :)
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Taly