Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara


sommartyst

sommartyst

gullpengar sluttning mot skolans parkering

men sumpmarkens fåglar finns där hörs och
i svalka vid bergssidans skugga är än flera juliglatt skvillrande

tror inte att det är facklor
som tofsvita mångrar varhelst där jag far

det finns ingen källa att använda slå upp i luften är ledig för flyktatänkt nu




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-20 14:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilket härligt ordflöde.
2020-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Taly