Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en


ro

rosen rosen eller var det hyacint

blad som tunna vrider sig upp i

motljus

singelsten vit gnistrar håller

tyngden mot jorden

alla kan se den

inte alla betraktar

ömsesidig chans

som just detta




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-25 20:33



Bookmark and Share


  Marta
Fint, det är som att ögonen ser det.
2019-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Taly