Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Tell me a goodnight story!

  • Hej där ja just du!

 Help me now i can feel you close

 

Min framtid talar och jag är glad i nuet

Say something tell me a goodnight story

 

Det är helt ok snart är vi där

Se you soon

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-05-02




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 366 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-05-02 21:05



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Intressant, väl skaldat
2017-05-07

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i dina ord...fint...
2017-05-05

  StinaJ VIP
En utsträckt hand och en önskan går som ett tema genom hela denna fina dikt.
2017-05-04

  Ingrid Trolle
Härligt!
2017-05-03

    ej medlem längre
En härlig text!
2017-05-03

  Salvation Pepper
Nice.
2017-05-03

  Marita Ohlquist VIP
"Min framtid talar och jag är glad i nuet"
Fint.
2017-05-03

    ej medlem längre
Så fint skrivet
2017-05-02

  ULJO
Härligt
2017-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin