Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Givande-Emottagande

 

Givande,

                        i kärlek         

                       ödmjuka tankar

                       bärande kraft

 

Ett par blåa ögon,

                       med fröjd

                       bejakar de mig

                       öppnar min själ

 

Och jag,

                      den annorlunda

                      blir aldrig mer

                      densamma




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-02 23:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Riktigt vackert och underbart .)
2017-05-09

  ResenärGenomLivet VIP
Vilket underbart ögonblick...
2017-05-05

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens magiska kraft!
2017-05-03

  ULJO
Kärlek! Tummen upp
2017-05-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
skinande fint
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP