Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I MIN LILLA VÄRLD AV SOLSKEN - tanka

Humlan solar sig

drar ett varv till violen

njuter av doften

huggorm i kritstrecksrandigt

spelar med kluven tunga




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-05-04 17:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härlig tanka...även djuren njuter...
2017-05-05

  Anya VIP
Fina möten med både humla och huggorm. Själv gillar jag ormar...är inte rädd för dem. Bara man håller sig på behörigt avstånd. Gillar det kritstrecksrandiga...bra beskrivning.
2017-05-05

  Rise Little One
En levande bild av verkligheten från din poetiska penna .
2017-05-05

  Magdalena Eriksson VIP
färgrikt och sinnligt
2017-05-04

    ej medlem längre
Bra skrivit
2017-05-04

  M.Eta
Våren och sommaren skulle vara trevligare om man slapp ormarna. Har näst intill ormfobi! Vant mig lite då vi har rätt mycket orm i skärgården där vi har vår stuga! Fin text i alla fall!
2017-05-04

  ULJO
Fint skrivet om naturens skönhet men också fara
2017-05-04

    ej medlem längre
Ett mycket vackert bildspråk. Den ljuva miljön och sen inkräktaren i paradiset. Jag skulle säga en tanka i toppklass - om jag bara visste vilka regler som gäller...
2017-05-04

    ej medlem längre
En vacker bild av naturens samspel.
2017-05-04

  DavidM VIP
Dikt som får mig till en stilla stund i trädgården. Tack.
2017-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Ormen i paradiset, tänker jag när jag läser din fina text!
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP