Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara

Jag vill vara, den som går runt i träningskläder.
Jag vill vara, den som inte har ont i magen, eller tarmarna , rättare sagt!
Jag vill också vara , den som kan, sitt specialämne, en typisk aspergare.
Kanske, att det sker, efter att jag läst Den och Den -boken.
Den och Den boken, har givetvis titlar, men det tänker jag inte tala om för er, då rör ni er, i samma banor som mig, och kan kanske allt som jag kan.
Jag är Unik, men vill vara UNIK!




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger
Publicerad 2017-05-03 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim