Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändå


jag tillhör ingenstans

jag tillhör ingenstans

ibland svensk
ibland mer
emellanåt annat

språket leker
jag leker

säger det att jag finns?
ibland ja
ibland mindre

säger det att jag går?
och varför?

ibland
finns

sol




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-03 12:40



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Snyggt upplägg !
2017-09-08

    ej medlem längre
Gillar dikten, tänkvärd på flera nivåer: språk, form, och inte minst idé/innehåll
?
2017-05-03

    ej medlem längre
Det är så solen lyser mellan skuggorna!
2017-05-03

  Larz Gustafsson VIP
"I'm nobody's business", som en sångare sjöng.
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Taly