Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känner jag mig liten, obetydlig och svag. Men innerst inne är jag stark.


Att vara stark

Ibland är att vara stark  ens enda val
Mellan all stress, sömnlöshet och samvetskval

Ibland är att vara stark
Att kunna vara svag
Att  kunna säga Nej, inte vara alla till lags

Ibland är att vara stark att se till någon annan, att vara samman, att ge av kärlek och tid, att sitta jämte bredvid

Ibland är att vara stark att stanna upp
eller att gå vidare. Att vänta in sin själ.
Att vara en glädjespridare

Ibland är att vara stark att glömma det som skett,  och se till något positivt som det har gett.

Ibland är att vara stark att bara vara
Utan att behöva förklara
Och att glädjas åt sig själv bara




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-03 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP