Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hypnotisera


ögon vackra ögon

- Det är bra nu?

Leendet.

Hypnotisera bra allt varje evinnerligt

Nja finns inte

Osäkert

- Jag har sett att

Jaha minsann så pass ser du

- Allt bra

Vänta
Invänta

Possesiv
Positiv

Halare må jag vara än så eller hur




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-03 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finns många som är hala här på nätet tyvärr!
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Taly