Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En samling dagar liksom

 

Jag liksom matt 

över liksom mitt

räcker liksom nu 

liksom snabbt 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-05-03 20:28



Bookmark and Share


    Mim
Min pojkvän använder också mycket Liksom, men du använder det , poetiskt fint!
2017-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Typ...
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP