Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bitar av glas


Tårar

Brodyr
Kristyr
Garnityr

Yr
Glasyr
Skärvorna yr

Han gråter
Då men inte förr gråter jag

Dörr
Lapp
Arg
Då men inte förr gråter jag

Man
kind
Menneske
lige
hed




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-04 06:23



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Vackert med de flygande skärvorna - Mina har redan lagt sig och man borde städa upp här !
2017-09-08

    ej medlem längre
Tårar är att visa styrka - visa känslor
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Taly