Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under långt under


Sprickor spricker

Man undrar över om man ska leva
Så?
Och?

Man
Människa
Är de människor?
De som har kraven
På sig?
Att ställa

Empati
Empowerment
Power har vem
Den som har empati är i underläge

Det kan enstaka gånger eller ofta stå en upp i

Krävan?

Ställer upp i
Tid?
För sent?
Otid?

Undrar när vad av
Krav
Power
Empati
Tid
Går igenom en passage
En spricka
Åt vilket håll
När
Mängd

What if




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-04 18:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En inre konflikthantering tycks det handla om

Bara vara - acceptera sig själv
som man är
Du är bra som du är
Tanken är

2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Taly