Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nättopp


Nät

Jag finns i ett nät
I ett nät av tunn tråd
Mina vänners vänners nät
På nätet nån gång

Matrix
Matris matron mater

Vänners vän
Ungersven
mö? må dä

Nåden

Nådd

Nödd

Snöd

Vinning kanske ja




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-04 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
spindelnätet kanske betalar sig?
Snygg layout


2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Taly