Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi…

Se i mina ögon
se i dom djupt

ta tag i mina händer
håll i dom mjukt

andas dig sakta andas dig in
leksamt och smeksamt
ditt hår mot min kind

tillslut nuddas läppar
en värld suddas ut

lutar mig sakta
in mot din hals
smakar din smärta
greppar din hand

gungar dig sakta
in mot mitt liv
gungar tillsammans
en känsla av närhet
finner vårt liv

doftar dig in
i lungornas famn
finner en ro i varann..





Fri vers av Ting69
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-04 23:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart härligt levande <3 :)
2017-05-09

  Karina"Kia"
Wow! vilken underbart vacker kärleks smekande dikt..vilket underbart flow..denna dikt kändes när man läste den..

Mycket vackert smekningsfullt och så snyggt skrivet

Stor stående applåd!

Denna gillas skarpt!
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ting69