Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetens låga

 

Låt mig befinna mig

i den tid som aldrig

rinner förgäves

där ditt hjärta

slår ett annat slag

där vår kärlek brinner

evighetens låga.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2017-05-05 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP