Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
o lika


Faser

Där finns o så lika faser
för oss

Sken av
Månen
En fasetterad sten

Nolla etta nolla fas

En sån

En sån där

Ur fas





Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-05 20:16



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Fasen !
2017-07-29

    ej medlem längre
du är litet klurig
2017-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Taly