Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroppar


Glad

Kroppen kan vara

glad fast jag är rädd

Kan vara båda

Förklara det
Klara det

Går det?

Hur går det säger de

Det vet inte någon

Fyller med bra roligt fint vackert

Medan




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-06 10:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Glad är bra fyll till brädden - dissekera inte - bara vara
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Taly