Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många


Men jag då
Tänker jag ibland
Tänker ofta bort

Faktiska omsorgerna
Bekymrade kollegan
Vill faktiskt veta hur det är
Snälla hjälpsamma leende

Litar på
Kan jag
Värt fantastiskt mycket

Mitt tålamod är dåligt
Tillgiv mig
Det
Inte bara giv

Ni ger
Mig mycket
Mig faktiskt ja




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-06 13:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dåligt tålamod är ursäktat, väl så det är olika
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Taly