Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då och sedan


Kom på

Tänk när vi kom på att det fanns snickers

Du sår frön
Dina idéer
Som en kram

Tänk när vi kom på att man kunde resa
Långt bort

Mexiko kannan
Du ville skicka den
Jag ville ta den med

Flyktig
Fast

Ni är så olika
Jag är inte som ni
Men beröringspunkterna
Eld




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-06 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly